2021. január. 23. szombat, Rajmund, Zelma napja van.
Meseország a Soroksári úton – világsztárok mellett látványos környezettel várja közönségét a Budapest Park
Dátum: 2014. április. 25. péntek, 13:17 Forrás: ZeneFórum Szerző: evy
​Idén harmadik alkalommal nyitja meg kapuit ma este a Budapest Park. Tegnap még leginkább a fúrás-faragásé volt a főszerep a helyszínen, amit a sajtó képviselőinek Gerendai Károly és Rimóczi Imre mutatott be. Fény derült pár újabb neves fellépő kilétére, és megismerhettük a különböző helyszíneket, melyeknél egytől-egyik fontos szerepet kap a vizualitás.


„Hagyd kint a valóságot!” jelszóval újult meg a Soroksári úton található létesítmény arculata érdekes és felfedezésre váró helyekkel, tárgyakkal, installációkkal. Azt is megtudhattuk, hogy a korábban bejelentett olyan szupersztárok mellett, mint az Aerodrome fesztivál keretein belül érkező Rob Zombie, Megadeth és Limp Bizkit, Everlast, Joss Stone, vagy a Dream Theater, hazánkba érkezik a például finn HIM, és a német Scooter is az idei szezonban.

bpark02_485.jpg

Nem csak arculatában, hanem tartalmában is megújult a Park. Arra törekszünk, hogy ne „csak” éjszakai szórakozóhely legyünk, hanem ennél jóval összetettebb, tartalmasabb és sokszínűbb legyen Európa legnagyobb, egész nyáron nyitva tartó szabadtéri kulturális tere. A Budapest Park az idei image-váltással egy új, mesésebb, varázslatosabb arcát mutatja meg a közönségének. Az idelátogató a helyszín minden sarkában talál majd valami érdekességet. Nagyszabású, monumentális színpadképet terveztünk, amely újszerű kialakításával, fényeivel meghatározó eleme lesz az egész szezonnak. Újdonság a Sörkert, ahol az asztaltársaságok az idei év Futball Világbajnokságát, illetve a Vizilabda Európa Bajnokságát nézhetik meg LED kivetítőn. Átalakult és megújult, illetve nevet is váltott a volt PopArt, ami mostantól a PARK DANCE ARENA nevet viseli, de továbbra is az elektronikus zenei helyszíne a Budapest Parknak, ahol a legnevesebb magyarországi és külföldi Dj fellépők biztosítják a minőséget és a jó hangulatot. Kiemelve néhány nevet az igazán impozáns listából: Will Sparks, Bárány Attila, Dj Sterbinszky, Chris Lawyer, Metzker Viktória, Stereo Palma, és még sokan mások. Egy másik újdonság, hogy ugyanitt havi rendszerességgel hatalmas GOA bulik is helyet kapnak.

bpark04_485.jpg

A Budapest Park zenei helyszínei mellett zöldfelületei is megújulnak, a Domb új dizájnt kap. Ezen a központi helyen asztalfoglalási lehetőséggel és felszolgálással tesszük kényelmesebbé és kicsit exkluzívabbá a területet, ahonnan minden jól belátható. A bejárat melletti Pihenőkert is újra bezöldült, tréfás kertészeti installációkkal és LandArtos megoldásokkal gyarapodott, így a horgolt pulcsit kapott fák mellett, a színes lampionok alatt a babzsákokon és csíkos függőágyakon lehet majd kipihenni a bulizás fáradalmait. A sok megújult helyszín mellett a Park összművészeti funkciója is bővül, a Bunker Kortárs Galéria mellett megtalálhatóak a Park területén szétszórva a nagyméretű műtárgyak és kinetikus szobrok, bálványok, kapuk és érdekes interaktív installációk, illetve az esték folyamán mindig fogunk találkozni valamilyen érdekes performansszal, előadással, utcaszínházzal.

bpark07_485.jpg

És akkor programok:

A nyitóhétvégén máris olyan nagy nevekkel kezdünk, mint a KISCSILLAG, vendégzenekar a ZUP (április 25. péntek), valamint a Parkban újra aktivizálódó 30Y, vendégzenekar az Anima Sound System (április 26. szombat).

A hazai zenei élet színe-java képviselteti magát idén is a Budapest Park színpadain.

április 30. - Copy Con, - Újra Veletek, vendégzenekar: Derültégből

május 2. - Bikini, vendégzenekar: Steel Orange

május 3. - Alvin és a Mókusok, vendégzenekar: Nikson

május 8-9-10 – FINAL FEST:

május 8. –Belga, Andro, Dj Revolution, Katapult Dj... (Final Fest 0. nap)

május 9. - Pendulum DJ Set & MC Verse (UK), Stanton Warriors (UK), Cloud 9+...

május 10.- The Carbonfools, Crookers (I), Thomas Newson (NL), Animal Cannibals...

május 15. - Ocho Macho lemezbemutató, vendégzenekar: Dannona és a ManGoRise

május 17.- Ghymes Best Of, vendégzenekar: Tárkány Művek

május 22.- Deák Bill Blues Band, vendégzenekar: Fekete Jenő és a Muddy Shoes

május 23.- Punnany Massif, vendégzenekar: D.O.G., Junkie Jack Flash

május 24.- Charlie, vendégzenekar: Váczi Eszter Quartet

május 29.- Leander Rising, vendégzenekar: Akela

május 30.- PASO, vendégzenekar: Afrodzaqm

május 31.- Akkezdet Phiai Live

Folytatva az előző évek hagyományát, idén is a sokszínűség, a minőség és a nagy formátum jellemzi a külföldi fellépők névsorát:

május 1. – EmirKusturica and The No Smoking Orchestra (SRB), vendégzenekar: Besh o droM

május 9. - FinalFest: Pendulum DJ Set&MC Verse (UK)

május 14. - Everlast (USA)

május 16. - Russkaja (A), vendég: Skafunderz

június 14. - Gogol Bordello (USA)

június 16. - Aerodrome Fesztivál (LIMP BIZKIT, ROB ZOMBIE, MEGADETH, POWERMAN 5000)

június 17. - Dropkick Murphys (USA)

július 1.- Protest The Hero (CAN), vendégzenekar: Monuments (UK)

július 22. - Sick Of It All (USA), vendégzenekar: Evergreen Terrace (USA)

július 24. – HIM (FIN)

július 26. - Dream Theater (USA)

július 29.- Joss Stone (UK)

szeptember 12.- Scooter (D) 20 years of hardcore show, vendégzenekar: Kozmix2014-ben a Budapest Park megvalósítja azt az elképzelését, miszerint még több, még színvonalasabb külföldi együttessel lepi meg közönségét a rendelkezésre álló 5 hónapban. Olyan zenekaroknak biztosítunk fellépést, akik méltán keltik fel Budapest, ill. az ország figyelmét. Mindezekkel a Budapest Park egy olyan nagy kaliberű hellyé válik, amely jóval túlnő a klubhelyszíneken, és a Sportaréna méretű koncerthelyszínek nyomdokaiba lép.

Érdemes lesz már délután kilátogatni, munka után vagy buli előtt lazítani egyet, megkóstolni a változatos gasztronómiai kínálatunkat vagy akár inni egy jó hideg sört. Vagy épp egy finom bort, hiszen idén először lesz önálló borkínálatunk a Szekszárdi Borteraszon.

De leginkább azért érdemes kilátogatni a Budapest Parkba, mert sosem tudhatod, hogy milyen élménynek lehetsz majd részese…


bpark05_485.jpg

bpark08_485.jpg

bpark09_485.jpg

bpark11_485.jpg 

bpark06_485.jpg

bpark12_485.jpg

bpark10_485.jpg

(Fotók: Máté Évi)Megosztás:
További hírek

2021. január. 23. szombat, 14:11

2021. január. 18. hétfő, 19:07

2021. január. 17. vasárnap, 09:40

2021. január. 15. péntek, 10:36

2021. január. 14. csütörtök, 19:13

2021. január. 08. péntek, 11:42

2021. január. 04. hétfő, 19:49

2021. január. 04. hétfő, 18:35

2020. december. 28. hétfő, 15:25

2020. december. 22. kedd, 20:32

Évfordulók

A mai napon nincs megjelenítendő évforduló!

tovább »
Hírdetés
Lájkolj :)

Toplisták
© 2010. by NETFORUM