2019. december. 07. szombat, Ambrus napja van.

ZENEFORUM, 2001. január. 22. hétfő, 00:00, smart

A Djabe zenekar a magyar zenei élet egyik üdítő színfoltja. Persze nemcsak a zene magas színvonala és tökéletes minősége (a zenekar saját, korszerű stúdiójában készíti albumait) jellemzi az együttest, hanem a koncertek látványa és technikai kivitele is egyedülálló hazánkban.
Kulcsszavak:  lemezajanlo 

ZENEFORUM, 2001. január. 19. péntek, 00:00, smart

Mathias Schaffhäuser a Ware kiadó alapítója, ez pedig az õ szerzõi korongja. Az elsõ nagylemeznyi anyaga forog - egyeseknek a cédéjátszójában, másoknak meg csak - szóban. Ennek ellenére az album jó része korábban már megjelent bakeliten, bár nem ezekben a verziókban.
Kulcsszavak:  lemezajanlo 

ZENEFORUM, 2001. január. 17. szerda, 00:00, Talabér Feri

Hogy mi az a hip-hop? Egész biztos, hogy mindenki kapásból rávágja a maga kis definícióját, ám a legvelősebb összegzést a Creators-tól kaphatjuk meg. Ennél hitelesebben senki nem adhatná elő az igazi New York-i hangzást, így aztán szinte hihetetlen, hogy az alkotók, Simon és Julien mindketten angolok.
Kulcsszavak:  lemezajanlo 

ZENEFORUM, 2001. január. 15. hétfő, 00:00, Topolino

Csak egy CD-t kell a lejátszónkba helyezni és máris Európa egyik legfelkapottabb szórakozóhelyén, az amszterdami Supperclubban érezhetjük magunkat...
Kulcsszavak:  lemezajanlo 

ZENEFORUM, 2001. január. 13. szombat, 00:00, smart

Steve Hackett pályáját a ’70-es évek elején a klasszikus felállású, akkor még Peter Gabriellel dolgozó Genesis tagjaként kezdte. Azonban mindig is próbálta zenéjében a klasszikus gitár adta lehetőségeket kiaknázni. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a tavaly megjelent Sketches Of Satie című album a sorban már negyedik klasszikus gitár ihlette nagylemeze.
Kulcsszavak:  lemezajanlo 

ZENEFORUM, 2001. január. 13. szombat, 00:00, Vaktor

Jó ilyet hallgatni. Fülbemászó dallamok, eltalált refrének, ritkán hallható értelmes szövegek, mindez jól összerakott nótákban. Erre pedig még rájön az igényes tálalás: színes borító, szövegkönyv, multimédia melléklet, na és persze a kiváló hangzás.
Kulcsszavak:  lemezajanlo 

ZENEFORUM, 2001. január. 11. csütörtök, 00:00, Topolino

Ez a furcsa nevű művészpáros bizonyára nem ismeretlen azoknak, akik augusztus 7-én, a Diákszigeten a Pall Mall sátor közelében tartózkodtak. Igaz ugyan, hogy fellépésük nem teljesen a várakozásainkhoz (és a Low Life című albumhoz) volt hangolva, de annyi baj legyen.
Kulcsszavak:  lemezajanlo 

ZENEFORUM, 2001. január. 11. csütörtök, 00:00, ZENEFORUM

Az amerikai gangsta rap legendás alakja, az örök lázadó, szentségtörő, feketesoviniszta botrányhős ezúttal úgy gondolta, eljött az idő, hogy munkásságának legemlékezetesebb megmozdulásaiból egybegyűjtsön egy csokorra valót. A múlt: tizennégy év, hét rap album, egy rap-metal project. A jelen: tizenhét nóta és hetvennégy perc echte gangsta muzsika.
Kulcsszavak:  lemezajanlo 

ZENEFORUM, 2001. január. 10. szerda, 00:00, smart

Azért jó tudni, hogy a Chain Reaction bugyraiban fortyog még a techno. Hallucinator. Nem térünk ki a névre. A cím mit is jelenthet? Nézzük csak meg a szótárban! Szárazfölddel körülvett. Hmmm.
Kulcsszavak:  lemezajanlo 

ZENEFORUM, 2001. január. 09. kedd, 00:00, Topolino

Terry Lee Brown Junior? Hogy ki is ő? Rookie klubarcokban joggal merülhet fel ez a kérdés, hiszen Norman Feller eddigi munkássága és a róla szóló hírek csak az igazán komoly house-hívőkhöz jutott el. Pedig a német illetőségű producer/DJ/zeneszerző már több, mint tíz éve jelenteti meg saját dolgait (igaz, néha változtatja neveit).
Kulcsszavak:  lemezajanlo 
« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 1000 db. listázva 991-1000   |   következő oldal   |   utolsó oldal »
Évfordulók

A mai napon nincs megjelenítendő évforduló!

tovább »
Hírdetés
Lájkolj :)

Toplisták
© 2010. by NETFORUM