2020. július. 06. hétfő, Csaba napja van.

ZENEFORUM, 2001. február. 08. csütörtök, 00:00, smart

DJ Soneec neve ismerősen csenghet a hazai klubok aktív látogatói előtt, hiszen pályafutása eddigi 5 évében minden valamire való diszkóban és buliban feltett már. Az ifjú titán első mixlemeze tavaly év végén a Record Express gondozásában jelent meg.
Kulcsszavak:  lemezajanlo 

ZENEFORUM, 2001. február. 08. csütörtök, 00:00, godzi

Amikor a ’80-as évek évek elején az addigi diszkóorientált zenei világgal tele lett a pop- és rockzenészek dohányzacskója, megindult a new wave mozgalom. Az addigi formai kereteket zeneileg és szövegileg is feszegető, néhol avantgarde, néhol kommersz muzsikák hazai terméséből hallhatunk 17 dalt az újrakiadott albumon.
Kulcsszavak:  lemezajanlo 

ZENEFORUM, 2001. január. 30. kedd, 00:00, godzi

A hajdani Mr. Big virtuóz fenegyereke az új évezredet azon melegében új albummal ünnepli. Az Alligator Farm Gilbert negyedik szólóalbuma az elmúlt négy év alatt, és a sztahanovista gitáros ezúttal sem okoz csalódást. Szemtelen punk-rock’n’roll virtuóz hangszeres tudással tuningolva.
Kulcsszavak:  lemezajanlo 

ZENEFORUM, 2001. január. 29. hétfő, 00:00, smart

Szentpéteri Csilla zongoraművésznő neve komolyzenei körökben már évek óta ismert. Kitűnő iskolák és professzorok fémjelzik pályafutását. Nemrég megjelent albuma mégis rendhagyó, stílusokat átívelő és összekötő vállalkozás.
Kulcsszavak:  lemezajanlo 

ZENEFORUM, 2001. január. 28. vasárnap, 00:00, smart

Az elmúlt hetek (sőt, hónapok) „legközönségbarátabb” hazai filmje kétség kívül Kabay Barna Meseautó című alkotása volt. A siker természetesen adott, hiszen egy mindenki által ismert és kedvelt mozit újra forgatni hálás feladat, pláne ha a szereplőgárda is a lehető legjobb formáját hozza. Persze ugyanez mondható el a zenei anyagról is.
Kulcsszavak:  lemezajanlo 

ZENEFORUM, 2001. január. 28. vasárnap, 00:00, Vaktor

Amit ezen a kilenc számon keresztül ez az öt ember művel, az abszolút kimeríti a brutalitás szó összes lehetséges értelmezését. Nem sokáig kell ahhoz hallgatni, hogy rájöjjünk, a kanadai death metal mesterek alapból üldözik még a legkisebb, ártalmatlan dallamokat is. Mike DiSalvo (egyébként óriási) hangját hallgatva már megrémül az ember egy esetleges találkozástól, hát még a fotóját látva.
Kulcsszavak:  lemezajanlo 

ZENEFORUM, 2001. január. 23. kedd, 00:00, Topolino

A techno-fanatikus thai szexbomba, a Magyarországon is nagy népszerűségnek örvendő DJ-csaj, Gayle San a múlt év kezdete környékén ismét egy kiváló mix-CD-vel lepte meg rajongóit. Most, ha kis késéssel is, de ezt a lemezt vettük górcső alá.
Kulcsszavak:  lemezajanlo 

ZENEFORUM, 2001. január. 22. hétfő, 00:00, smart

A Djabe zenekar a magyar zenei élet egyik üdítő színfoltja. Persze nemcsak a zene magas színvonala és tökéletes minősége (a zenekar saját, korszerű stúdiójában készíti albumait) jellemzi az együttest, hanem a koncertek látványa és technikai kivitele is egyedülálló hazánkban.
Kulcsszavak:  lemezajanlo 

ZENEFORUM, 2001. január. 19. péntek, 00:00, smart

Mathias Schaffhäuser a Ware kiadó alapítója, ez pedig az õ szerzõi korongja. Az elsõ nagylemeznyi anyaga forog - egyeseknek a cédéjátszójában, másoknak meg csak - szóban. Ennek ellenére az album jó része korábban már megjelent bakeliten, bár nem ezekben a verziókban.
Kulcsszavak:  lemezajanlo 

ZENEFORUM, 2001. január. 17. szerda, 00:00, Talabér Feri

Hogy mi az a hip-hop? Egész biztos, hogy mindenki kapásból rávágja a maga kis definícióját, ám a legvelősebb összegzést a Creators-tól kaphatjuk meg. Ennél hitelesebben senki nem adhatná elő az igazi New York-i hangzást, így aztán szinte hihetetlen, hogy az alkotók, Simon és Julien mindketten angolok.
Kulcsszavak:  lemezajanlo 
« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 1000 db. listázva 991-1000   |   következő oldal   |   utolsó oldal »
Évfordulók

A mai napon nincs megjelenítendő évforduló!

tovább »
Hírdetés
Lájkolj :)

Toplisták
© 2010. by NETFORUM