2023. június. 07. szerda, Róbert napja van.

ZENEFORUM, 2023. május. 29. hétfő, 15:27, -smart-

Kevés olyan koncert van, aminek jót tenne a halasztás, de a Måneskin eltolt budapesti fellépése ebbe a kategóriába tartozik. Eredetileg ugyanis ’22 márciusában léptek volna fel a Barba Negra színpadán, ám miután sokak meglepetésére Zitti e buoni című dalukkal megnyerték a rotterdami Eurovíziós Dalfesztivált, akkora lett a felhajtás körülöttük, hogy mertek nagyobbat, hangosabbat álmodni, és kibővítették az addigi turné dátumait, a kisebb helyszíneket pedig stadionokra, sportcsarnokokra cserélték.

ZENEFORUM, 2023. március. 22. szerda, 10:56, -smart-

Világsztárok koncertjére készülődve az ember hajlamos előre legyinteni az előzenekar funkcióját betöltő fellépők neve hallatán, azonban bevallom férfiasan, Robbie Williams XXV Tour 2023 – 25 Years Of Hits fedőnevű március 14-ei budapesti koncertje előtt rákeresve az elsőre semmit sem mondó Lufthaus munkásságára leesett az állam. A trió énekese ugyanis nem más, mint maga az est főhőse, így aztán kíváncsiságtól hajtva természetesen ideje korán megérkeztem a Papp László Sportarénába.

ZENEFORUM, 2023. március. 06. hétfő, 14:35, -evy-

Az ezredfordulóra kanyarodván nem nagyon volt olyan aktív zenehallgató, aki mellett csak úgy elment volna a HIM zenekar, vagy Ville Valo karaktere: lehetett gyűlölni vagy imádni, köztes állapotról azonban nem nagyon szólt a fáma. Én az előbbi táborból landoltam egy éles fordulattal az utóbbiban, miután akármennyire is próbáltam kerülni ő pokoli fenségének hazai szeánszát, csak sikerült belefutnom a 2000-es Sziget fesztiválon, és legnagyobb meglepetésemre ott helyben azonnal meg is vettek maguknak a finnek.

ZENEFORUM, 2023. február. 17. péntek, 09:28, Hari

Szerencsés összeállítás vagy nosztalgia? Erre nem tudom a választ, de az biztos, hogy február 10-én az idén 25 éves Bullet For My Valentine teltházra rakta a Barba Negrát, ahová olyan bandák kísérték el őket, mint a Jinjer és az új életre kelt Atreyu.

ZENEFORUM, 2022. november. 22. kedd, 20:07, Hari

Vannak azok a koncertek, ahol adott egy headliner zenekar amolyan bemelegítő produkciókkal, és vannak azok, mint a november 14-i Budapest Sportarénás Alter Bridge, amit én szívem szerint inkább három zenekaros minifesztiválnak neveznék, mert a két, előzenekari státuszt kapott banda is simán megérdemelt volna egy-egy teljes értékű programot. Ők nem mások, mint a Wolfgang Van Halen-vezette Mammoth WVH, és a Grammy-díjas Halestrom. Ugye, hogy ugye?

ZENEFORUM, 2022. november. 10. csütörtök, 17:38, Hari

​Ahogy kolleginám fogalmazott, november 6-án egy igazi tündérmesét tapasztalhatott az, aki ellátogatott ezen a hideg vasárnapi esten az Analog Music Hallba, ugyanis nem más, mint a The Gatheringből vagy megannyi projektből ismert Anneke Van Giersbergen látogatott el hozzánk, hogy elvarázsoljon minket akusztikus szólóestjével.

ZENEFORUM, 2022. november. 10. csütörtök, 10:32, Hari

November 5-én lényegében sikerült kipipálnom egy bakancslistás bandát. A dán Volbeat ugyan sokszor látogatott már hazánkba, azonban vagy érdeklődés hiányában, vagy egyéb események miatt mindig kimaradt nálam a sorból. Ezúttal viszont olyan felhozatallal látogattak el az MVM Dome-ba, amit bűn lett volna kihagyni. Skindred? Jöhet! Bad Wolves? Meglátjuk.

ZENEFORUM, 2022. november. 05. szombat, 11:42, Hari

A 2000-es évek elején, mikor bőrkabátban, szimatszatyorral az oldalamon, Martens bakancsban toltam a középsulit, ha valaki azt mondja, hogy önszántamból megyek rap/hip-hop koncertre, hatalmas valószínűséggel nagyon kiröhögöm az illetőt, és egy laza mozdulattal visszaraktam volna a frissen írt metál MP3 válogatást pörgető discmanem gagyi fülhallgatóját a fülembe és továbbállok. Aztán történt egyszer, egy házibuli alkalmával, hogy kénytelen voltam más zenéket is hallgatni, többek közt az akkor fénykorát élő Curtis James Jackson-t, azaz 50 Cent-et.

ZENEFORUM, 2022. november. 04. péntek, 18:25, -evy-

A BSB gyakorlatilag egy megkerülhetetlen jelenség volt a '90-es évek derekán. Nem nagyon létezik olyan ember, akivel ne jöttek volna szembe akkoriban úton-útfélen Nick Carter szőke tincsei a csapat legnagyobb slágereivel karöltve még akkor is, ha valaki messziről próbálta kerülni a zeneipar a New Kids On The Blockkal berobbant, hatalmas őrületet okozó termékeit, a boybandeket, élükön a Budapesten DNA elnevezésű turnéjával immár másodszor fellépő ötösfogattal.


ZENEFORUM, 2022. október. 22. szombat, 17:22, Hari

Elég sűrű lett ez az októberi időszak. Épphogy megnyitott a Barba Negra új helyszíne Csepel City határában, és három nap letelte alatt immár másodszorra látogatunk el hozzájuk. Ezúttal a Machine Head és az Amon Amarth közös, Vikings & Lionhearts névre keresztelt turnéjának itthoni állomására ugrottunk be, ahová egy igazi gyöngyszem, a The Halo Effect kísérte el őket.

« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 260 db. listázva 1-10   |   következő oldal   |   utolsó oldal »
Évfordulók

A mai napon nincs megjelenítendő évforduló!

tovább »
Hírdetés
Lájkolj :)

Toplisták
© 2010. by NETFORUM