2024. június. 16. vasárnap, Jusztin napja van.

ZENEFORUM, 2024. június. 14. péntek, 11:37, -evy-

Harmadszor lépett fel Magyarországon a Tool, ráadásul most 15 év helyett elég volt csupán kettőt várni, hogy ismét Budapesten köszöntsük Maynard James Keenant, Adam Jonest, Danny Carey-t és Justin Chancellort. Ahogy 2022-ben, most is egy lebilincselő audiovizuális élmény részese lehetett, aki a Papp László Budapest Sportarénába látogatott június 13-án. Nézzétek meg képeinket a koncertről!

ZENEFORUM, 2024. június. 13. csütörtök, 11:57, -evy-

Egy meglehetősen vidám hangulatú est során egy kifejezetten jókedvű zenekar búcsúzott egy még annál is hálásabb teltházas közönségtől kedd este az A38 Hajón: az eszméletlenül jó zenélés mellett a helyszíntől már megszokott kiváló hangzás tette még teljesebbé a Winger budapesti búcsúkoncertjét. Nézzétek meg képeinket a buliról!

ZENEFORUM, 2024. június. 10. hétfő, 11:47, -evy-

Ismét egy remek hangulatú buliba csöppenhetett, aki május 24-én az Analog Music Hall felé vette az irányt. A LOTS Music először hozta el Magyarországra Dino Jelušić zenekarát, akik előtt a sajnálatos okokból – alapító gitárosuk, Matyasovszki Géza tavaly hunyt el – új felállásban bemutatkozó Asphalt Horsemen adott egy kiváló bulit. Nézzétek meg képeinket az estéről!

ZENEFORUM, 2024. június. 05. szerda, 10:15, -evy-

Negyedszer lépett fel hazánkban még áprilisban a Lord Of The Lost, akik akárcsak legutóbb, most is a Barba Negra Blue Stage-ét vették be, ismét egy négyzenekaros kombóval: a hazai Meteora mellett idén a Hell Boulevard és a The Raven Age nyitott a fennállásának 15. évfordulóját ünneplő banda előtt. Hoztunk nektek egy adag fotót a buliról!

ZENEFORUM, 2024. június. 03. hétfő, 09:55, Hajdú Eszter

A popszakma egyik legillusztrisabb alakja a karcos Police-himnuszok mellett szólókarrierje romantikus, lassabb dalait egyaránt megmutatta a Budapest Aréna szinte teltházas közönségének. A pénteki koncerten Sting ugyan kicsit biztonsági játékot játszott, azonban így is megmutatta kultuszdalokkal roskadásig teli életművét.

ZENEFORUM, 2024. június. 01. szombat, 14:42, -evy-

Pár hónapja kaptunk már egy adag sikolyt és rózsát, amikor a The Rose koncertezett hazánkban, és ugyan ez alkalommal nem Ázsiából, hanem a bűnök városából, Las Vegasból érkezett pár fiatal srác, hogy meghódítsa Budapestet, a képlet most is hasonlóan alakult. Virágokkal és hatalmas hangerővel várták kedvenceiket a rajongók csütörtök este a Barba Negrában, amikor is negyedszer lépett fel Budapesten a Palaye Royale.

ZENEFORUM, 2024. május. 21. kedd, 13:02, -evy-

Marco Mendoza neve gyakorlatilag garancia arra, hogy egy laza, kötetlen, baromi hangulatos esemény részese lehet, aki ellátogat valamelyik szólókoncertjére. A legendás zenész szinte már hazajár a Backstage Pubba, ahol ismét rendesen felforrósította a nézőteret pünkösd vasárnapján.

ZENEFORUM, 2024. május. 17. péntek, 22:48, Hajdú Eszter

Pirotechnikával és közönségtoborzással perzselte fel csütörtökön az MVM Dome színpadát a Thirty Seconds To Mars. A Los Angeles-i Leto testvérpár ugyan szokás szerint többet adott a show-ra, mint a zenére, a közönség teljes extázisban törte magát, hogy egy pillanatra is bálványa mellé kerülhessen. A banda előtt a kaliforniai Jagwar Twin hozta el Willy Wonka furcsa világát.

ZENEFORUM, 2024. május. 12. vasárnap, 12:40, -evy-

​Egy műfajokon átívelő ütős bulin vehetett részt, aki május 9-én az A38 Hajó koncerttermébe látogatott, ahol az 1996-ban alakult brit Dub Pistols mozgatta meg rendesen a jelenlevőket. Nézzétek meg képeinket a koncertről!

ZENEFORUM, 2024. május. 05. vasárnap, 12:44, -evy-

Egy éven belül másodszor érkezett Deep Purple klasszikusokkal a tarsolyában hazánkba Glenn Hughes: míg nyáron a Harley jubileumi fesztiváljának zárónapján lépett fel, addig április utolsó napján hasonló műsorral egy önálló koncerten tért vissza Budapestre, ezúttal a Barba Negrába.

« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 322 db. listázva 1-10   |   következő oldal   |   utolsó oldal »
Évfordulók

Pongrácz Péter (1936)

2 Pac (1971)

tovább »
Hírdetés
Lájkolj :)

Toplisták