2022. január. 26. szerda, Vanda, Paula napja van.

ZENEFORUM, 2021. december. 03. péntek, 21:21, evy

A világhírű dalokat a filmben szerepelő színészek előadásában hallhatjuk: Ansel Elgort (Baby Driver, Csillagainkban a hiba), Ariana DeBose (Hamilton), Brian D’Arcy James (13 okom volt, Spotlight – Egy nyomozás részletei), és Corey Stoll (Kártyavár, Éjfélkor Párizsban) mellet Rita Moreno is feltűnik a lemezen. Moreno egyébként a musical korábbi, 1961-es filmadaptációjában is szerepelt, és ő a három, valaha élt színész egyike, aki Oscar-, Emmy-, Grammy-, Tony-, és Peabody-díjat is kapott már.

ZENEFORUM, 2021. október. 22. péntek, 12:06, evy

A lemezen olyan klasszikusok újrakevert változatait hallhatjuk, mint a Hang Fire, a Waiting On A Friend (amelyben a világhírű szaxofonos, Sonny Rollins is közreműködik), vagy a Start Me Up, ami azóta a zenekar himnuszává vált.

ZENEFORUM, 2021. október. 22. péntek, 11:57, evy

Elton John is egy volt azok közül a zenészek közül, akik 2020-ban arra kényszerültek, hogy megszakítsák turnéjukat – az ő esetében ráadásul egy különleges koncertsorozatról volt szó, ugyanis éppen Farewell Yellow Brick Road című búcsúturnéja zajlott, amikor beütött a pandémia.

ZENEFORUM, 2021. október. 01. péntek, 13:08, evy

A Nincs idő meghalni az utolsó olyan film, amelyben Daniel Craig alakítja James Bondot, és nem mellesleg az ikonikus sorozat 25. része is – nem csoda hát, hogy az alkotók nemcsak a filmet, hanem annak zenéjét is grandiózusra tervezték.

ZENEFORUM, 2021. október. 01. péntek, 13:04, evy

„Tony már a Cheek To Cheek megjelenítésének másnapján felhívott, hogy szeretne egy lemezt készíteni, amelyen Cole Porter-dalok szerepelnek. Én természetesen igent mondtam, és tudjátok mit? Megcsináltunk!” – mondta Lady Gaga.

ZENEFORUM, 2021. szeptember. 06. hétfő, 12:13, evy

Elton John is egy volt azok közül a zenészek közül, akik 2020-ban arra kényszerültek, hogy megszakítsák turnéjukat – az ő esetében ráadásul egy különleges koncertsorozatról volt szó, ugyanis éppen Farewell Yellow Brick Road című búcsúturnéja zajlott, amikor beütött a pandémia.

ZENEFORUM, 2021. július. 30. péntek, 11:22, evy

„Olyan albumot szerettem volna írni, ami kiállja az idő próbáját. A dalok eléggé különböző stílusúak, a végére azonban mégis egy teljes egésszé áll össze, és végül is ez volt a célom: hogy kapcsolódjanak egymáshoz, de ne keltsenek olyan érzést, mintha ugyanazt az egy számot hallgatnád újra és újra” – mondja az énekesnő.

ZENEFORUM, 2021. június. 25. péntek, 12:32, evy

A Dope Calypso csapata híres arról, hogy csak úgy ontja magából a lemezeket. 2014 óta minden évben új anyaggal jelentkeztek (2017-ben kettővel is). Új, Tears To Freshwater című albumuk azonban több mint három év kihagyás után lát napvilágot, és igencsak kalandos úton jutott el végleges formájához.

ZENEFORUM, 2021. május. 21. péntek, 22:20, Janurik János

​Lassan egy éve lesz annak, hogy a Vince Clarke és Andy Bell alkotta szinti-pop duó, az Erasure megjelentette a rajongók és a szakújságírók tetszését egyaránt elnyerő új albumát, The Neon címmel. Annak idején mi is hírt adtunk erről az eseményről, sőt exkluzív interjú is készült az együttessel.

ZENEFORUM, 2021. április. 19. hétfő, 10:38, evy

A Til We Meet Again a 9-szeres Grammy-díjas énekes-dalszerző első olyan lemeze, amelyen csak koncertfelvételek szerepelnek.

« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 1000 db. listázva 1-10   |   következő oldal   |   utolsó oldal »
Évfordulók

A mai napon nincs megjelenítendő évforduló!

tovább »
Hírdetés
Lájkolj :)

Toplisták
© 2010. by NETFORUM