2021. január. 23. szombat, Rajmund, Zelma napja van.
Hazai és külföldi sztárokra bulizhatunk az idei Parkzárásig
Dátum: 2014. szeptember. 02. kedd, 16:03 Forrás: ZeneFórum Szerző: evy
​Itt a szeptember, az egyik legkedveltebb budapesti nyári bulihelyszín azonban még az utószezonban is kitart, sőt...A Scooter, a Tankcsapda, a Quimby, a The Serial Killers és még sokan mások is tiszteletüket teszik még a Parkban a szeptember 27-ei évadzáró MegaParty előtt.

Hogy pontosan mi is vár ránk az elkövetkező hetekben?

2014.09.05.,péntek - Zagar feat Mc Kemon, vendég: Anima Sound System
Zságer Balázsék ezen a napon különleges vendégeket hívtak a színpadra, hogy ezzel is még különlegesebbé tegyék koncertjüket. Az alternatív-elektronikus-pszichedelikus zenét játszó együttessel Mc Kemon az Irie Maffiából állt össze erre az estére, vendégzenekarként pedig az Anima Sound Systemet kérték fel. Egy igazán izgalmas estének nézünk elébe…

2014.09.06.,szombat - Quimby, vendég: Vasárnapi Gyerekek
A nagysikerű májusi koncert után, hol máshol tarthatná szeptember 6-i nyári, szezonzáró koncertjét a Quimby, mint a Budapest Parkban. Magyarország legnépszerűbb zenekara ez alkalommal se adja alább, hiszen célja, hogy olyan koncertet varázsoljon a színpadra, amivel emlékezetes, izgalmas élményt ajándékozhat közönségnek. Ezen a koncerten láthatjuk ELŐSZÖR a megújult vizuális háttéranyagot, ami még izgalmasabb, még egyinébb, mint az eddigiek.A zene, a látvány, a hangulat mind garancia arra, hogy ismét egy felejthetetlen élménnyel legyünk gazdagabbak. A dolgunk csak annyi, hogy időben megvegyük jegyeinket és ott legyünk szeptember 6-án, a Budapest Parkban, a zenekar utolsó budapesti szabadtéri nagykoncertjén.

2014.09.11.,csütörtök - Bikini, vendég: Abaházi Csaba és az RLB
A jól bevált dolgokon nem kell változtatni. A Bikini és vendégük Abaházi Csaba és az  RLB lassan már összeszokott csapatot alkotnak. Amit kínálnak egyszerű: FERGETEGES HANGULAT. Amit adnak: ROCKZENE. Amit várnak: SZERETETT KÖZÖNSÉGÜK.

2014.09.12.,péntek - Scooter (D)  20 years of hardcore, vendég: Kozmix

Hidrogénszőke haj. Több mint harmincmillió eladott album. Világszerte nyolcvannál is több begyűjtött nemzetközi elismerés. Techno zene. Hardcore live show. 20 év. SCOOTER.
Szeptember 12-én a Budapest Park nagyszínpadán. 22:00 órától kifulladásig AFTER PARTY 3 helyszínen. Park Dance Arena: HOUSE CLASSIC PARTY Sterbinszky, Newl, Andrewboy, GlassdoorI Love 2000.  Stage: Náksi & Brunner, Erős & Spigi, Tommy B.
Retro Stage: Dj. Dominique

2014.09.13., szombat - Tankcsapda 25. jubileumi koncert
A jubileumi koncertsorozatát a Budapest Parkban zárja a Tankcsapda egy különleges bulival. Gyere el, és ünnepeld velünk a Tankcsapdát, és 25 év igazán hangos optimizmusát! Ne feledd, belépés csak meghívóval. Jegyek kizárólag a Soproni Tankcsapda sör-doboz letépő fülén lévő kóddal nyerhetők. Minden további infó itt: http://www.soproni.hu/tankcsapda

2014.09.14.,vasárnap - The Serial Killeres (Xzibit & B-Real [of Cypress Hill] & Demrick)
Ritka alkalom, hogy egymástól függetlenül sikeres és legendásnak számító előadók összeálljanak egy új szupercsapattá. Pedig 2013-ban erre szánta el magát a Cypress Hill jellegzetesen orrhangú frontembere B-Real és az underground körökből feltört hollywoodi filmes karriert is befutó Xzibit. Maguk mellé bevették harmadiknak fiatal és tehetséges Demricket és így megalakult a Serial Killers rapformáció. Ezek a kaliforniai gengszterek biztos kirázzák lowrider nélkül is a lelket a közönségből.
Tavaszi európai turnéjuk, annyira sikeres volt, hogy egy második menet erejére a rajongók visszakönyörögték őket a régi kontinensre. Ennek a keretein belül láthatjuk őket közösen első ízben a Budapest Parkban. Műsorukban Xzibit és a Cypress Hill klasszikusai is felcsendülnek majd az újabb közös számok kíséretében. Biztosan maradandó élményt okozva a hallgatóságnak

2014.09.18.,csütörtök - Amen & Az Összközmű - Pajor Tamás szózene lemezbemutatója
Pajor Tamás az egyik meghatározó és legendás alakja a 80-as évek underground-alternatív művészvilágának. Az általa első magyar punk zenekarként alapított Neurotic később egyfajta pszeudo-poszt-punk irányba fordult. Szövegei ikonikus részévé váltak a magyar magaskultúrának, melyek hangsúlyos befolyással bírnak számos ma meghatározó költőre és előadóra.  Műfajteremtő jelentőséggel bírt ezt követően a 80-as évek végén a szintén általa alapított, és a hazai gospel úttörőjének számító AMEN, amely ez évben tartotta 25 éves jubileumi szuperkoncertjét.A mostani est keretében mutatkozik be Pajor Tamás legújabb produkciója, az Összközmű. A rap, a vers, a slam és a hagyományos magyar sláger elemeit megjelenítő műfaj elnevezése: "Szózene".

2014.09.19.,péntek - Infected Mushroom (ISR) Old School Live Set
A pszichedelikus trance világában egyeduralkodó izraeli (jelenleg Los Angelesi székhelyű) formáció szinte már a Budapest Park házi zenekarának számít. Ugyanis a Park 3 éves fennállása óta minden évben fellép a nagyszínpadon Erez Eisen és Amit Duvdevani.
Az idei koncert azonban más lesz, mint az eddigiek. Nem is akármennyire. A zenekar ezzel a koncerttel visszanyúlik a gyökerekhez, hogy az eredeti, baljós hangvételű, nem evilági utazásra csábító, hallucinogén ütemeik és dallamaik, melyek a kilencvenes évek közepe óta tartják rabságban a rajongókat, újból felhangozzanak. Visszarepítve minket térben és időben abba az időszakba, amikor még nem tartoztak a mainstreamhez.
Turnéjuk során Albuquerque és Stockholm között szeptember 19-én útba ejtik a Budapest Parkot, hogy retro live koncertjükkel elkápráztassák a hazai közönséget.

2014.09.20.,szombat - Hobo És Bandája: Szégyen és Gyalázat (Best Of)
Az est beszédes címe sokat elárul arról, hogy HOBO és Bandája milyen koncerttel is készül nyárzáró koncertjére. 20-án azokat a dalokat hallhatjuk majd Hobotól , amik a legismertebbek, legszeretettebbek. A közönség biztosan végig énekli majd  az egész estét Hoboval, hiszen ezeken a dalokon nőttünk fel,  ezeket a dallamokat raktároztuk el fülünkben, ezeket a sorokat őriztük meg szívünkben.

2014.09.25..,csütörtök  - PASO, vendég: Ladánybene 27
A Kapuzáró Partihét első állomásaként a Pannonia Ska Orchestra lép színpadra szeptember 25-én, a Budapest Parkban. Az est különlegessége, hogy vendégként a Ladánybene 27 zenekart hívták meg, így garantált lesz a ska-reggae örömünnep ezen a napon!
 Magával ragadó stílusuk és előadásuk mindenkit megmozgat. A lábak mozognak, a szívek dobognak! A Ska örök, és magyarországi helytartójuk a PASO, a legnagyobb zenei alázattal adják át a ska hitét, boldogságát, pozitív üzenetét. Szóval szeptember 25-e, csütörtök, Budapest Park! Naptárba bevésni! Nem elfelejteni!

2014.09.26.,péntek - Punnany Massif
„Egyszer minden jó dolog véget ér, és így vagyunk ezzel a nyárral is. Ugyan az időjárás közel sem volt ideálisnak mondható, Punnany szempontból csupa szuperlatívusszal jellemezhető az elmúlt pár hónap. Az egész itt, a Parkban kezdődött, a májusi teltházas szezonnyitóval, az innen kapott lendületet vitte tovább a csapat a legfontosabb hazai fesztiválok nagyszínpadaira - nincs nagyobb energiabomba ugyanis egy zenekar számára, mint tízezer rajongó előtt zenélni! A nyár közepén tartott Parkos ’Tizen1ek Vagyunk’ szülinapi buli újabb lökést adott. Ezek után nem is tudnánk stílusosabb befejezést elképzelni 2014 emlékezetes nyarának, mint egy utolsó hatalmas világromboló szabadtéri Punnany bulit a Parkban!

2014.09.27.,szombat - Total Kapuzárás! - Parkzáró Koncert és MegaParty
Egy szürreális partival dupláz a total summer fesztivál, ami úgy fog minket dobálni az időben, hogy senki nem tudja majd, hogy a ‘14-es, a ‘04-es vagy a ‘94-es szezont búcsúztatjuk épp. mert zenei ízléstől függetlenül - ha akartuk, ha nem - mindenki gyerekkorát meghatározta a Happy Gang, a V-Tech, a Kerozin és Dj Dominique. Aki most gyerek, annak is. Ők és még sok más fellépő int be a valóságnak egy utolsó, őrült éjszakán. Tombold végig!

Megosztás:
További hírek

2021. január. 23. szombat, 14:11

2021. január. 18. hétfő, 19:07

2021. január. 17. vasárnap, 09:40

2021. január. 15. péntek, 10:36

2021. január. 14. csütörtök, 19:13

2021. január. 08. péntek, 11:42

2021. január. 04. hétfő, 19:49

2021. január. 04. hétfő, 18:35

2020. december. 28. hétfő, 15:25

2020. december. 22. kedd, 20:32

Évfordulók

A mai napon nincs megjelenítendő évforduló!

tovább »
Hírdetés
Lájkolj :)

Toplisták
© 2010. by NETFORUM