2020. január. 24. péntek, Timót napja van.

ZENEFORUM, 2000. október. 27. péntek, 00:00, Vaktor

A zenekar új albuma szeptember végén jelent meg Enemy Of The Music Business címmel, ami már sok mindent elárul az anyagról. Óriási haraggal íródott, hiszen a tagok szerint a bandát az évek során folyamatosan kihasználták, cseszegették, ide-oda rugdosták. Mindenképpen a visszavágás legjobb útját választották, hiszen mit is várhat egy rajongó, ha a kedvenc zenekarát felidegesítették: egy dühös albumot.
Kulcsszavak:  sztarinterjuk 

ZENEFORUM, 2000. október. 14. szombat, 00:00, Vaktor

A tabi zenekar október 15-én zárja magára, illetve Hidassy Barnabásra az ajtót a HSB stúdióban, hogy rögzítse második nagylemezét. Voltam olyan szemtelen, hogy egy nappal a komoly munkák megkezdődése előtt még néhány kérdés erejéig kifagattam Bánfalvi Sándort és Janó Mihályt. A kérdések elsősorban az új korongra irányultak, de a banda például azt is elárulta, hogy mennyire nem tetszik már neki az a bemutatkozó lemez, aminek az eddigi legnagyobb áttörést köszönheti.
Kulcsszavak:  sztarinterjuk 

ZENEFORUM, 2000. szeptember. 16. szombat, 00:00, Vaktor

A püspökladányi zenekar már több ízben is szerepelt a ZeneFórum oldalain. Ennek oka az, hogy lehetőségeink maximális kihasználásával próbálunk segíteni, nagyobb ismertséget szerezni a valóban tehetséges, fiatal magyar bandáknak. A Dying Wish pedig talán a zászlóvivője is lehetne ennek az új generációnak. Így hát a tagoknak nagyon sok fontos kérdést tettem fel, ők pedig kézségesen válaszoltak ezekre.
Kulcsszavak:  sztarinterjuk 

ZENEFORUM, 2000. szeptember. 12. kedd, 00:00, ZENEFORUM

A nyári nagysikerű Sting-koncert alkalmából a Magyar Sting Levelezési Lista és Fan Klub tagjai egy egészen különleges ajándékot készítettek az énekesnek - és ajándékukat személyesen át is adták Stingnek. Mi volt, és hogyan készült ez az ajándék, valamint mi lett a további sorsa - erről szól ez az interjú, amelyet a magyar rajongói oldal, a Brand New Site készített a történet főhősével a ZeneFórumnak.
Kulcsszavak:  sztarinterjuk 

ZENEFORUM, 2000. augusztus. 25. péntek, 00:00, Jegor

A svéd banda is már túl van a tizedik születésnapi tortán, ezalatt kiadtak öt albumot, melyeknek köszönhetően bizonyára még jó ideig figyelnek az extrém black metalt kedvelő rajongók szobáinak a falán. A Summer Rocks fesztiválon ők is felléptek, természetesen főbandaként, az első napon. Csak pár kérdés erejéig tartottuk fel a zenekar lelkét, az énekest, aki viszont bőségesen mesélt nekünk, hol bunyóról, hol a szövegekről, na és persze a zenéről.
Kulcsszavak:  sztarinterjuk 

ZENEFORUM, 2000. augusztus. 23. szerda, 00:00, Jegor

Ki ne tudná, hogy ki az a Kai Hansen? Előbb a Helloweenben alkotott felejthetetlent, majd az 1990-es éveket a Gamma Ray mozgatórugójaként élte át. Júliusban jártak a Summer Rocks 2000-en is, ahol egy hatalmas koncerttel ünnepelték a banda tíz éves fennállását. Ebből az alkalomból tettünk fel néhány kérdést a frontembernek, a múltről s jövőröl egyaránt.
Kulcsszavak:  sztarinterjuk 

ZENEFORUM, 2000. augusztus. 16. szerda, 00:00,

- Az üzlet egyre inkább meghatározó tényezővé válik a komolyzene világában is. Mit gondol erről, hasznos ez, vagy inkább káros? - Nem, semmiképpen sem káros, annak ellenére, hogy az üzletemberek döntései néha visszatetszők lehetnek. A klasszikus zene meglehetősen elit művészetté vált, a szó negatív értelmében. Nagyon drága és bonyolult az a folyamat, amelynek a végén a hallgató a kezébe veheti a CD-t.
Kulcsszavak:  sztarinterjuk 

ZENEFORUM, 2000. augusztus. 12. szombat, 00:00,

Az atlétatermetű, ám ábrándos tekintetű argentin énekest a “negyedik tenor”-ként emlegetik immár hatodik éve, amióta a Domingo-versenyen aratott diadalával berobbant a nemzetközi operaéletbe. A 38 éves Cura július 28-án az Erkel Színházban adott nagysikerű áriaestet, ahol óriási ovációval ünnepelte a budapesti közönség.
Kulcsszavak:  sztarinterjuk 

ZENEFORUM, 2000. augusztus. 11. péntek, 00:00, Vaktor

Ez a zenekar már nagyon régóta mozog a hazai rockéletben, és most végre készítik az első albumukat, így szinte kötelezőnek éreztem azt, hogy megkérdezzem egy-két dologról Bátky Zoltánt, a banda énekesét. Még mielőtt nekiálltak a lemeznek, készítettek egy, a magyar átlagot messze felülmúló klipet is a Between Two Worlds számukra, ami már egy ideje pörög a televízióban.
Kulcsszavak:  sztarinterjuk 

ZENEFORUM, 2000. május. 29. hétfő, 00:00,

Kovács Dénes aligha vitathatóan a magyar hegedűművészek élő legendája. A Tanár úr, aki idén ünnepelte hetvenötödik születésnapját, éppen fél évszázada robbant be a nemzetközi koncertéletbe — erről a kettős évfordulóról több hangverseny is megemlékezett tavasszal. A koncertek, lemezfelvételek sokasága mellett keze alatt generációk sajátították el a hegedűjáték mesterfogásait, s tizenkét évet töltött a Zeneakadémia rektori székében. Aki ennek ellenére azt hinné, hogy szombat délutánonként megérdemelt nyugalomban a lakásán pihen, nagyot téved. Kovács Dénest szombaton a Zeneakadémián, tanítás közben értem utol.
Kulcsszavak:  sztarinterjuk 
« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 150 db. listázva 141-150   |   következő oldal   |   utolsó oldal »
Évfordulók

A mai napon nincs megjelenítendő évforduló!

tovább »
Hírdetés
Lájkolj :)

Toplisták
© 2010. by NETFORUM