2022. július. 07. csütörtök, Apollónia napja van.

ZENEFORUM, 2000. augusztus. 16. szerda, 00:00,

- Az üzlet egyre inkább meghatározó tényezővé válik a komolyzene világában is. Mit gondol erről, hasznos ez, vagy inkább káros? - Nem, semmiképpen sem káros, annak ellenére, hogy az üzletemberek döntései néha visszatetszők lehetnek. A klasszikus zene meglehetősen elit művészetté vált, a szó negatív értelmében. Nagyon drága és bonyolult az a folyamat, amelynek a végén a hallgató a kezébe veheti a CD-t.
Kulcsszavak:  sztarinterjuk 

ZENEFORUM, 2000. augusztus. 12. szombat, 00:00,

Az atlétatermetű, ám ábrándos tekintetű argentin énekest a “negyedik tenor”-ként emlegetik immár hatodik éve, amióta a Domingo-versenyen aratott diadalával berobbant a nemzetközi operaéletbe. A 38 éves Cura július 28-án az Erkel Színházban adott nagysikerű áriaestet, ahol óriási ovációval ünnepelte a budapesti közönség.
Kulcsszavak:  sztarinterjuk 

ZENEFORUM, 2000. augusztus. 11. péntek, 00:00, Vaktor

Ez a zenekar már nagyon régóta mozog a hazai rockéletben, és most végre készítik az első albumukat, így szinte kötelezőnek éreztem azt, hogy megkérdezzem egy-két dologról Bátky Zoltánt, a banda énekesét. Még mielőtt nekiálltak a lemeznek, készítettek egy, a magyar átlagot messze felülmúló klipet is a Between Two Worlds számukra, ami már egy ideje pörög a televízióban.
Kulcsszavak:  sztarinterjuk 

ZENEFORUM, 2000. május. 29. hétfő, 00:00,

Kovács Dénes aligha vitathatóan a magyar hegedűművészek élő legendája. A Tanár úr, aki idén ünnepelte hetvenötödik születésnapját, éppen fél évszázada robbant be a nemzetközi koncertéletbe — erről a kettős évfordulóról több hangverseny is megemlékezett tavasszal. A koncertek, lemezfelvételek sokasága mellett keze alatt generációk sajátították el a hegedűjáték mesterfogásait, s tizenkét évet töltött a Zeneakadémia rektori székében. Aki ennek ellenére azt hinné, hogy szombat délutánonként megérdemelt nyugalomban a lakásán pihen, nagyot téved. Kovács Dénest szombaton a Zeneakadémián, tanítás közben értem utol.
Kulcsszavak:  sztarinterjuk 
« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 154 db. listázva 151-154   |   következő oldal   |   utolsó oldal »
Évfordulók

A mai napon nincs megjelenítendő évforduló!

tovább »
Hírdetés
Lájkolj :)

Toplisták
© 2010. by NETFORUM