2024. július. 19. péntek, Emília napja van.

ZENEFORUM, 2024. július. 16. kedd, 16:28, 101 olvasás, -evy-

A Helmet tavalyi lemezbemutató koncertje után nem váratja sokáig magyar rajongóit: december 3-án Page Hamilton és bandája az Analog Music Hallban koncertezik, ráadásul legendás, Betty című lemezük 30 éves jubileumi turnéjával érkeznek.

ZENEFORUM, 2024. június. 25. kedd, 19:26, 753 olvasás, -evy-

Tették mindezt rendkívül kellemes ritmusok kíséretében – már ami az introt illeti, majd a bájos Karib tengeri koktélozós nyaralás gyorsan átcsapott igazi grindcore mészárlásba: tavalyi nyári első magyar klubkoncertje után máris visszatért hazánkba a legendás Brujeria, hogy egy újabb fülledt hangulatú grindcore bulit prezentáljon, ezúttal az Analog Music Hallban, ahol a hazai Jack melegítette be előttük a terepet. Nézzétek meg képeinket a buliról!

ZENEFORUM, 2024. június. 10. hétfő, 11:47, 603 olvasás, -evy-

Ismét egy remek hangulatú buliba csöppenhetett, aki május 24-én az Analog Music Hall felé vette az irányt. A LOTS Music először hozta el Magyarországra Dino Jelušić zenekarát, akik előtt a sajnálatos okokból – alapító gitárosuk, Matyasovszki Géza tavaly hunyt el – új felállásban bemutatkozó Asphalt Horsemen adott egy kiváló bulit. Nézzétek meg képeinket az estéről!

ZENEFORUM, 2024. április. 23. kedd, 09:45, 1243 olvasás, -evy-

Gitárhősökből nem volt hiány a hétvégén: alighogy magunkhoz tértünk Slash és bandája pénteki arénakoncertjéből, másnap máris egy újabb géniusz vette be Budapestet. Dan Patlansky már visszatérő vendégnek számít hazánkban, így nem volt kérdés, hogy friss nagylemezével és turnéjával ismét útba ejt minket is.

ZENEFORUM, 2024. április. 22. hétfő, 13:08, 175 olvasás, -evy-

Des Rocs egy meglehetősen üdítő jelenség: az Elvis-frizurás zenész már 13 évesen New York- i klubokban játszott, így született meg alteregója, maga Des Rocs is, zenéje pedig az intim pillanatok és a nagyszabású víziók között egyensúlyozik, egy új korszak önjelölt rock’n’ roll hőse. Des Rocs tavaly nyáron jelentette meg Dream Machine című új albumát, amelyet október 12-én az Analog Music Hallban is bemutat.

ZENEFORUM, 2024. április. 18. csütörtök, 09:58, 203 olvasás, -evy-

Movin' On című új albumának turnéjával tér vissza hozzánk Dan Patlansky, a dél-afrikai gitárvirtuóz, aki nagy örömünkre legutóbbi budapesti koncertjén már eljátszott néhány dalt készülő új lemezéről. A 10 szerzeményt tartalmazó friss korong március 1-jén jelent meg. A már-már hagyományos budapesti turnézáró koncertre április 20-án, szombat este kerül sor az Analog Music Hall koncerttermében.

ZENEFORUM, 2024. április. 03. szerda, 10:30, 224 olvasás, -evy-

Hétvégén a nemzetközi Gary Moore emlékkoncert, jövő hét csütörtökön pedig az Amerikából hazatérő Tommy Katona és Texas Flood nevű zenekara várja a hazai rock és blues rock gitárzenék kedvelőit.

ZENEFORUM, 2024. március. 31. vasárnap, 08:07, 260 olvasás, -smart-

Október 13-án fejest ugorhatunk a sötétségbe és az agresszióba. Budapestre jön a német GHØSTKID, hogy az Analog Music Hall falai között vágjon minden résztvevőt a falhoz. Legújabb lemezük, a Hollywood Suicide március 22-én jelent meg, így biztos, hogy rengeteg újdonságot tartogat a legnagyobb rajongóknak is.

ZENEFORUM, 2024. március. 24. vasárnap, 23:26, 1006 olvasás, -evy-

Március 22-én, pénteken este a New York-i blues rock énekesnő, Sari Schorr látogatott az Analog Music Hallba a LOTS Music jóvoltából, és varázsolta el a közönséget. A szépen felépített koncert első felében még lassabb, a másodikban inkább pörgősebb dalok kaptak helyet, melyek számos témát kiveséztek a kábítószerek élvezetétől a családon belüli erőszakon át az útig, ami a garázspróbáktól az arénákig vezet. Sari és zenekara túlzás nélkül végig együtt lélegzett a közönséggel, akik lelkes fogadtatással hálálták meg mindezt.

ZENEFORUM, 2024. március. 04. hétfő, 18:04, 1150 olvasás, -evy-

Nem akármilyen környezetben mutatkozhatott be két éve hazánkban a Dirty Honey: a KISS búcsúturnéját vezették fel az Arénában a kaliforniai srácok, akik vasárnap este egy önálló koncerten is megmutathatták a budapesti közönségnek, hogy milyen is egy igazi, klasszikus hard rock buli.

« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 57 db. listázva 1-10   |   következő oldal   |   utolsó oldal »
Évfordulók

A mai napon nincs megjelenítendő évforduló!

tovább »
Hírdetés
Lájkolj :)

Toplisták
© 2010. by NETFORUM