2024. június. 23. vasárnap, Zoltán napja van.

ZENEFORUM, 2024. június. 22. szombat, 14:38, 21 olvasás, -evy-

Alig egy év után tért vissza ugyanabba a Dürer Kertbe a Crowbar, amit legutóbb a Voivoddal és a Planet Of Zeus-szal közösen vettek be Kirk Windsteinék. Nem kevésbé erős ősvegyülés szem- és fültanúi lehettünk június 18-án, amikor a Hatebreed társult melléjük a súlyos riffek prezentálásában. A Jamey Jasta vezette brigád ráadásul már jó pár éve nem tette tiszteletét hazánkban, így nem csoda, hogy telt ház várta a két zenekart.

ZENEFORUM, 2024. június. 21. péntek, 12:55, 103 olvasás, -evy-

Elektronikus ütemekkel tarkított hörgős metal, démoni díszletek, mindenfelé cikázó lángcsóvák és érzelmes üvöltések – elementáris erejű zúzásra invitálta a Budapest Park közönségét a Bring Me The Horizon. A brit banda közel telt házas bulija után keveseknek maradt hangja, ellenben egy laza izomlázat sokan bezsebelhettek.

ZENEFORUM, 2024. június. 17. hétfő, 13:40, 220 olvasás, Farkas-Hajdú Eszter

Toxikus maszkulinitás, Slayer- és Pink Floyd-feldolgozások, rendőrgyalázás és kisiskolás zúzda – pogóban erős bulit nyomott csütörtökön a Budapest Parkban az Ice-T vezette Body Count. A hihetetlenül ütős koncert előtt a német Slope mozgatta meg a félháznyi tömeget.

ZENEFORUM, 2024. június. 10. hétfő, 22:12, 411 olvasás, Farkas-Hajdú Eszter

​Lángcsóvákkal perzselt színpad, kaján puszi dobálás, fergeteges vendéggitáros és már-már meghökkentő elemű intenzitás – elképesztő energiákat szabadított fel vasárnap esti buliján a brit Yungblud. Az emo-punk, jó értelemben vett ámokfutás előtt az Only The Poets melegített be.

ZENEFORUM, 2024. június. 08. szombat, 10:00, 461 olvasás, Farkas-Hajdú Eszter

Fürgén pattogó ujjak, elszakadt vonók, poros főutca végén felsejlő apró kápolna – spagetti western körítésben hozott fülledt húrpárbajt a Budapest Park színpadára a kanadai The Dead South. A buli előtt egy igazi cowboy, Corb Lund és bandája melegített be.

ZENEFORUM, 2024. június. 06. csütörtök, 16:54, 520 olvasás, -evy-

Év eleji koncertjeit ugyan még volt kénytelen nem túl jó mentális és fizikai állapota miatt lemondani a frontember, a Barba Negra színpadára azonban már mosolyogva lépett Corey Taylor, akit mintegy háromezer rajongó várt Budapesten június 5-én.

ZENEFORUM, 2024. június. 03. hétfő, 13:15, 506 olvasás, -evy-

Ha valaki egész életében mellőzte volna emberünk munkásságát, mondjuk mert nem épp a szíve csücske a Maiden, ne tegye! Bár többen győzködtek már, hogy Dickinson szóló munkássága más, ez idáig mégse sikerült rávenni magam hogy belemerüljek, az élő találkozás azonban meglepően jóra sikeredett. Június elsején lépett a Barba Negra deszkáira Bruce és zenekara, akik előtt a hazai Divided játszott.

ZENEFORUM, 2024. június. 03. hétfő, 09:55, 475 olvasás, Hajdú Eszter

A popszakma egyik legillusztrisabb alakja a karcos Police-himnuszok mellett szólókarrierje romantikus, lassabb dalait egyaránt megmutatta a Budapest Aréna szinte teltházas közönségének. A pénteki koncerten Sting ugyan kicsit biztonsági játékot játszott, azonban így is megmutatta kultuszdalokkal roskadásig teli életművét.

ZENEFORUM, 2024. június. 01. szombat, 14:42, 441 olvasás, -evy-

Pár hónapja kaptunk már egy adag sikolyt és rózsát, amikor a The Rose koncertezett hazánkban, és ugyan ez alkalommal nem Ázsiából, hanem a bűnök városából, Las Vegasból érkezett pár fiatal srác, hogy meghódítsa Budapestet, a képlet most is hasonlóan alakult. Virágokkal és hatalmas hangerővel várták kedvenceiket a rajongók csütörtök este a Barba Negrában, amikor is negyedszer lépett fel Budapesten a Palaye Royale.

ZENEFORUM, 2024. május. 21. kedd, 13:02, 632 olvasás, -evy-

Marco Mendoza neve gyakorlatilag garancia arra, hogy egy laza, kötetlen, baromi hangulatos esemény részese lehet, aki ellátogat valamelyik szólókoncertjére. A legendás zenész szinte már hazajár a Backstage Pubba, ahol ismét rendesen felforrósította a nézőteret pünkösd vasárnapján.

« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 539 db. listázva 1-10   |   következő oldal   |   utolsó oldal »
Évfordulók

A mai napon nincs megjelenítendő évforduló!

tovább »
Hírdetés
Lájkolj :)

Toplisták
© 2010. by NETFORUM