2024. április. 24. szerda, György napja van.

ZENEFORUM, 2012. április. 20. péntek, 16:46, -smart-

Bár a forró nyári estékre és a fesztiválszezonra még egy kicsit várni kell, Szegeden már most elkezdődik a SZIN-szezon: fesztiválváró bulik sora indul, hogy garantáltan mindenki ráhangolódjon az augusztusi bulira. Ebben az igazi SZIN-hívők segítenek, akik a Miért a SZIN? játékba beszállva elmondják vagy elmutogatják, miért is kötelező nyárzáró a szegedi négynapos buli.

Kulcsszavak:  koncert  szin 

ZENEFORUM, 2012. április. 18. szerda, 18:02, -smart-

It’s My Life, Sing Hallelujah! Ugye nem kell senkinek sem bemutatni e legendás dalok előadóját? Dr. Alban, a világ leghíresebb fogorvosa a legnagyobb házibulik két kihagyhatatlan himnuszát is elhozza Velencére. A svéd retro-sztár koncertjén kívül nosztalgiázhatunk a ’90-es évek ikonikus csapata, a Brookly Bounce ütős dalaira is. De találkozhatunk olyan több évtizedes pályát maguk mögött tudó magyar előadókkal is, mint például Deák Bill Gyula vagy a Pál Utcai Fiúk.

ZENEFORUM, 2012. április. 16. hétfő, 15:48, DéJvid

Lassan két éve érzem azt, hogy ennél már nincs feljebb a Kowalsky meg a Vega csapatának. Aztán minden egyes alkalommal bebizonyítják, hogy de, van. A 2010-es Ötcsillagos lemez a csillagokat is lehozta az égről, annyira jól sikerült; majd az énekes Kowa a teljes brigádot lecserélte maga körül, jöttek trombitások, tangóharmonikás, hegedűs leányzó, akusztikus gitáros, ütőhangszeres, és így, tízen készítették el tavaly Az évtized lemeze korongot. Ennek bemutatóját tartották meg egy szeszélyes tavaszi estén, a nem kicsi Barba Negra Club teltháznyi közönségének aktív részvételével.

ZENEFORUM, 2012. április. 13. péntek, 09:06, -smart-

Újabb nemzetközi sztárokkal bővült a 20. VOLT Fesztivál programja. A most bejelentett nevek közül a kanadai Simple Plan csapatát a rajongók kívánságára különgéppel repítik a Hűség Városába, a norvég Röyksopp pedig varázslatos dance-show-t ígér a soproni Lővérekbe.

ZENEFORUM, 2012. április. 11. szerda, 08:37, -smart-

Meglepő hírrel indította a 2012-es évet a Tankcsapda, január elején szakítottak gitárosukkal, Cseresznyével. A hír meglepte nem csak a rajongókat, hanem az egész országot is, rögtön találgatások indultak az új tag személyét illetően…

ZENEFORUM, 2012. április. 10. kedd, 11:14, -smart-

A Hegy’ az a hely, ahol nem kell választanod a víz és a bor között, mert a legjobb zenék és a legjobb társaság mellé mindkettőt megkapod. A Borsodi Hegyalja Fesztivál az ország egyetlen olyan négynapos bulija, ahol a fesztiválélményeid a világörökség részévé válnak.

ZENEFORUM, 2012. április. 05. csütörtök, 14:59, -smart-

Az elektronikus dallamokat a sötétebb oldaláról fogja meg a holland Black Sun Empire, aki darksteppel vezeti majd a Hegyalja Fesztivál látogatóit a zene pokoli mélységeibe.

ZENEFORUM, 2012. április. 02. hétfő, 10:45, -smart-

Felfokozott hangulatban készül a Kowalsky meg a Vega az április 14-ei lemezbemutató koncertjére, ami a budapesti Barba Negra Music Clubban lesz. A zenekar két új dallal és vonósnégyessel lepi meg a közönséget, sőt, egy szerencsés rajongó még a frontember, Kowalsky egyik festményét is megnyerheti.

ZENEFORUM, 2012. március. 30. péntek, 17:57, mogyeee

Az ír/skót énekesnő 2012. március 27-én ismét Magyarországra látogatott tavaszi európai turnéja alkalmából, amit „Celtic Footprints”-nek, azaz Kelta Lábnyomoknak nevezett el.


ZENEFORUM, 2012. március. 23. péntek, 17:40, -smart-

Az idén a Balaton déli partján nyit a fesztiválszezon, öt sikeres esztendő után ugyanis Várpalotáról Szántódra költözik az évről évre közel százezres tömeget vonzó Pannónia Fesztivál. A pünkösdi hosszú hétvégén, május 24-től 27-ig tartó rendezvény látogatói alig pár méterre a vízparttól igazán romantikus környezetben, a tihanyi félszigettel szemben csodás balatoni panorámában gyönyörködve tombolhatnak a rockzenére.

« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 309 db. listázva 291-300   |   következő oldal   |   utolsó oldal »
Évfordulók

Barbra Streisand (1942)

Faragó Kázmér Antal (1947)

Lukács Gyöngyi (1967)

tovább »
Hírdetés
Lájkolj :)

Toplisták
© 2010. by NETFORUM