2024. július. 14. vasárnap, Stella, Örs napja van.

ZENEFORUM, 2023. augusztus. 17. csütörtök, 18:00, 2253 olvasás, Hari

Ugyan a nyár utolsó havában járunk, de még bőven tartogat az idei szezon kiváló koncerteket. Ilyen volt augusztus 2-án a brit metalcore banda, az Architects bulija a Budapest Parkban, ahová magam is kilátogattam, nagy örömömre.

ZENEFORUM, 2023. július. 25. kedd, 17:32, 434 olvasás, -evy-

Augusztus 2-án ismét beveszi a Budapest Park deszkáit a modern metalcore szcéna egyik legmeghatározóbb zenekara, a brit Architects. A banda jelenleg a tavaly megjelent, sorban a 10., a The Classic Symptoms Of A Broken Spirit című stúdióalbumát turnéztatja Európában, a Heriot és a hazai állomás alkalmával, az utóbbi időben igencsak felkapott Sleep Token társaságában.

ZENEFORUM, 2023. május. 10. szerda, 15:06, 348 olvasás, -evy-

Az Architects az egyik legismertebb brit metalcore csapat, akik minden egyes albumukkal képesek meglepni rajongóikat. Csakúgy, mint legutóbbi The Classic Symptoms Of A Broken Spirit című lemezükkel is tették, amellyel nem féltek lesöpörni mindent, amit az emberek eddig a bandáról hittek és olyan fontos témákat dolgoztak fel, mint a mentális egészség és a démonaikkal való küzdelem.

ZENEFORUM, 2019. július. 15. hétfő, 16:43, 1432 olvasás, evy

A legnagyobb sztárok váltják egymást a színpadon zsinórban öt napon át a Budapest Parkban. Július 21. és 25. között a Budapest Park ad otthont a főváros legmenőbb „fesztiváljának” – öt egymást követő estén ugyanis a legkülönfélébb világsztárok állnak majd színpadra, a zenei műfajok lehető legszélesebb skáláját lefedve. Elkalandozhatunk a francia sanzon, a latin ritmusok, a poprock, a punk vagy éppen a brit metalcore világába, miközben igazi legendák koncertjein tombolhatunk.

ZENEFORUM, 2016. június. 08. szerda, 12:08, 2050 olvasás, evy

​A stílus kedvelőinek nem lehet kérdés, hol töltik június 14-ét, amikor is a Budapest Park színpadán egy este lép fel a Killswitch Engage, az Architects, az August Burns Red, az Atreyu és a Bury Tomorrow.

ZENEFORUM, 2015. május. 24. vasárnap, 20:52, 1770 olvasás, evy

​A 15 éves múltra visszatekintő Hegyalja Fesztivál a rockzene rajongók fellegváraként lett ismert, miután a legnagyobb hardcore együttesek tértek vissza minden alkalommal. A megújult Borsodi Kingdom of Hegyalja a felfrissült zenei line up mellett a „klasszikusokról” sem feledkezik meg, és olyan ütős bandákkal dübörög, mint a Truckfighters, az At the Gates vagy a hazai mezőnyt erősítő Moby Dick és Pokolgép.

ZENEFORUM, 2015. április. 20. hétfő, 10:00, 1692 olvasás, evy

Újabb bandákkal bővült a Borsodi Kingdom of Hegyalja fellépőinek sora. A Rather be című slágert is jegyző Clean Bandit, a Chase & Status, valamint a zúzós rockot játszó Architects is óriási bulival készül a tokaj-rakamazi fesztiválra.

« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 7 db. listázva 1-7   |   következő oldal   |   utolsó oldal »
Évfordulók

A mai napon nincs megjelenítendő évforduló!

tovább »
Hírdetés
Lájkolj :)

Toplisták
© 2010. by NETFORUM