2024. július. 20. szombat, Illés napja van.

ZENEFORUM, 2024. július. 11. csütörtök, 10:02, 173 olvasás, -evy-

Megjelent a Carson Coma első olyan kislemeze, ami egyetlen dalra épít: a mainstream hírességeknek görbe tükröt tartó, Beton.Hofival közös Frida Kahlo újragondolói között vannak elismert és feltörekvő producerek egyaránt. A végeredmény pedig nagyon izgalmas lett: drum and bass és dubstep mellett például mulatós verzió is szerepel az EP-n.

ZENEFORUM, 2024. április. 08. hétfő, 22:51, 1235 olvasás, Hajdú Eszter

Sikító tini lányok, kisípolt Orbán Viktor, kevés duma, de annál több zene – közel negyven dallal ünnepelte meg ötödik születésnapját az MVM Dome színpadán a Carson Coma. A hat szemtelenül fiatal srácból álló banda pedig ezzel az arénakoncerttel végleg bebizonyította, hogy öt röpke év alatt a hazai alternatív szcéna egyik, ha nem legfontosabb szereplőjévé vált.

ZENEFORUM, 2024. március. 22. péntek, 12:58, 346 olvasás, -evy-

Az összeesküvés-elméletekre reflektál a Carson Coma eddig legromantikusabb dala. A Paul McCartney halott? – a nemrég megjelent Frida Kahlo mellett – a zenekar ötödik születésnapi koncertjén lesz először élőben hallható, április 6-án, az MVM Dome-ban.

ZENEFORUM, 2023. december. 12. kedd, 11:00, 148 olvasás, -evy-

Teltházas koncertek a Budapest Parkban, MTV EMA-díj Düsseldorfban, Fonogram-díj, négy nagylemez, számtalan kaland – a teljesség igénye nélkül valahogy így festett az elmúlt öt év a Carson Coma zenekar tagjai számára. Jelenleg az ötödik születésnapi koncertjükre készülnek, amelyet az MVM Dome közepén, egy teljes egészében körbejárható, 360 fokban megtekinthető színpadon ünnepelnek majd április 6-án, ám addig sem áll le az élet a zenekar háza táján…

ZENEFORUM, 2023. szeptember. 02. szombat, 08:55, 431 olvasás, -evy-

A Carson Coma az elmúlt évek egyik legnagyobb hazai sikersztorija gitárzene fronton, négy év alatt négy nagylemezt jelentettek meg, kétszer is megtöltötték a Budapest Parkot és szinte nincs olyan hazai fesztivál, ahol ne kérné őket a közönség. A zenekar jövőre egy fergeteges koncerttel ünnepli meg ötödik születésnapját április 6-án az MVM Dome-ban, a csapat eddigi legnagyobb bulijával.

ZENEFORUM, 2023. augusztus. 06. vasárnap, 15:04, 563 olvasás, -evy-

Szeptember 1-re egy nagyon különleges eseményt álmodott meg a Carson Coma a Budapest Parkba. Nagykoncertjük előtt ugyanis két színpadon összesen hét olyan előadót vonultatnak fel, akikről úgy gondolták, hogy még nagyobb figyelmet érdemelnek, ezért most szeretnék megmutatni őket a közönségüknek is.

ZENEFORUM, 2022. március. 24. csütörtök, 11:56, 1001 olvasás, evy

Park Reality Check néven indítja útjára hétrészes minisorozatát a koncerthelyszín. A formátum különlegessége, hogy minden adásban egyszerre két, a Parkban is fellépő előadóval beszélgetnek.

« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 7 db. listázva 1-7   |   következő oldal   |   utolsó oldal »
Évfordulók

A mai napon nincs megjelenítendő évforduló!

tovább »
Hírdetés
Lájkolj :)

Toplisták
© 2010. by NETFORUM