2024. július. 19. péntek, Emília napja van.

ZENEFORUM, 2022. november. 09. szerda, 15:55, 830 olvasás, -evy-

Anneke Van Giersbergen ezúttal az Analog Music Hall közönségét varázsolta el csodálatos hangjával és magával ragadó személyiségével. A Reason akusztikus, duó felállású produkciója után egy szál gitárral bűvölt el minket az énekesnő, aki merített szóló dalaiból, együttműködéseiből, és a Gathering-korszakból is dalokat, de olyan feldolgozások is helyet kaptak műsorában, mint egy-egy Audioslave vagy Foreigner-szerzemény, Anneke rendkívül szórakoztató történetei mellett.

ZENEFORUM, 2013. szeptember. 29. vasárnap, 14:21, 17413 olvasás, DéJvid

Más nő 40 évesen már babakocsit és háztartást vezet, Anneke viszont a saját zenei karrierjének sztrádáján kormányozza egyre előrébb magát. A the Gathering korábbi énekesnőjének ez már az ötödik szólóalbuma, és az útja megint egy kicsit másfelé kanyarog.

ZENEFORUM, 2013. július. 03. szerda, 17:40, 2220 olvasás, DéJvid

A The Gathering korábbi énekesnője szeptember 27-én jelenteti meg szóló pályafutása legújabb stúdióalbumát. A Drive a tavaly januárban megjelent Everything Is Changing lemezt követi a sorban.

ZENEFORUM, 2013. március. 19. kedd, 18:54, 1982 olvasás, evy

Április 7-én különleges, akusztikus műsorral érkezik Budapestre három olyan előadó, akiknek munkássága jól ismert az igényes, kimunkált és tartalmas zenék kedvelői előtt. A svéd Pain Of Salvation a progresszív rockzene évtizedes múltú képviselője, Anneke van Giersbergen saját jogán és a Gatheringben eltöltött évek által vívott ki elismerést, az izlandi Árstíðir pedig a szigetország zenei életének egyik legfontosabb aktuális szereplője.


« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 4 db. listázva 1-4   |   következő oldal   |   utolsó oldal »
Évfordulók

A mai napon nincs megjelenítendő évforduló!

tovább »
Hírdetés
Lájkolj :)

Toplisták
© 2010. by NETFORUM