2022. december. 09. péntek, Natália napja van.

ZENEFORUM, 2022. szeptember. 06. kedd, 00:09, 321 olvasás, -evy-

Szeptember 9. egy izgalmas este lesz az underground rock-metált kedvelők számára a budapesti RIFF Klubban. A három fellépő nem csak hírből ismeri egymást, hanem közös múltjuk is van, ráadásul a nemek eloszlása is majdnem egységes lesz. Írhatnánk, hogy fiúk vs. lányok, de ez nem fedné teljesen a valóságot, főleg, hogy nem egymás ellen, hanem együtt muzsikálás fog történni. Nincs fő- és előzenekar, szimplán csak a Buttercup, a Kill Me Twice és a PLEBS fogják boldogítani a nagyérdeműt.

ZENEFORUM, 2021. július. 25. vasárnap, 15:57, 1258 olvasás, evy

A budapesti Slowmesh zenekar a számos elhalasztott esemény után végre színpadra áll, és mindezt a fővárosi klubélet egyik leghangulatosabb helyszínén, a Robotban teszi július 31-én. Vendégük a csak csajokból álló Buttercup lesz.

ZENEFORUM, 2018. február. 06. kedd, 12:20, 1191 olvasás, evy

Szuper ötlettel állt elő tavaly a Vasmacska zenekar: összehozta egy koncertre a magyar zenész lányok zömét – olyan buli volt ez, amilyet még nem látott az ország: egyetlen este alatt több mint 40 csaj játszotta a rockrajongók legdögösebb kedvenceit. Idén sem lesz ez másképp, ugyanis a nagy sikerre való tekintettel a Vasmacska „leánysága” úgy döntött, hogy újra összerántja a brigádot.

« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 3 db. listázva 1-3   |   következő oldal   |   utolsó oldal »
Évfordulók

A mai napon nincs megjelenítendő évforduló!

tovább »
Hírdetés
Lájkolj :)

Toplisták
© 2010. by NETFORUM