2024. június. 23. vasárnap, Zoltán napja van.

ZENEFORUM, 2023. április. 08. szombat, 11:38, 1555 olvasás, -evy-

Ellie Goulding elmondása szerint a Higher Than Heaven is egy karantén-album, de másként: segít magunk mögött hagyni az utóbbi pár év nehéz időszakát, hogy végre áthelyezhessük a fókuszt a jövőnkre. A brit énekes-dalszerzőnek ehhez külön motivációt ad kisbabája is, ugyanis a pandémia kellős közepén vált édesanyává, a kettő együtt pedig annyira szürreális élmény volt számára, hogy úgy érzi, a mai napig nem tudta magát teljesen túltenni rajta.

ZENEFORUM, 2016. december. 16. péntek, 10:00, 1354 olvasás, evy

Az eddig bejelentett Linkin Park után újabb világsztár fellépőket tettek közzé a Telekom VOLT Fesztivál szervezői. A friss csomagban  – mások mellett – olyan nevek sorakoznak, mint például Ellie Goulding vagy az Imagine Dragons, akik a földkerekség fontosabb fesztiváljain általában headliner helyet bérelnek, de jön a világ jelenleg No.1 DJ-je, Martin Garrix is. 


ZENEFORUM, 2015. április. 05. vasárnap, 09:48, 1452 olvasás, -smart-

Újabb Sziget Fesztiválköztársaság hír érkezett. A most bejelentett nevek közt ott van napjaink egyik legnagyobb popsztárja, Ellie Goulding, az egyik legsikeresebb brit rockzenekar, a Kasabian vagy a dubstep, drum and bass, electro house elemeiből építkező Nero formáció. Kedvezményes jegyek április végéig kaphatók.

« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 3 db. listázva 1-3   |   következő oldal   |   utolsó oldal »
Évfordulók

A mai napon nincs megjelenítendő évforduló!

tovább »
Hírdetés
Lájkolj :)

Toplisták
© 2010. by NETFORUM