2019. október. 18. péntek, Lukács napja van.

ZENEFORUM, 2014. október. 06. hétfő, 20:03, 10490 olvasás, evy

​Kapott hideget-meleget az új albuma miatt az In Flames. A göteborgi dallamos death metal egyeduralkodóit sokan azzal vádolják, hogy zenéjükből épp a metal kezd eltűnni leginkább. Hogy ez valóban így van-e, arról a legilletékesebbet, Anders Fridén énekest kérdezhettem meg a budapesti bulijuk előtt a Barba Negra öltözőjében. A kifejezetten barátságos svéd úriemberrel a lemezen és a turnén túl partnerünk, a Kultography stábja többek között a sörfőzésről és a lányos apukák nehéz életéről is.

ZENEFORUM, 2014. október. 01. szerda, 18:10, 2921 olvasás, DéJvid

​Az In Flames legnagyobb nótája az Only for the Weak. Ez Budapesten is tisztán látszott. De miközben az egész terem együtt ugrált, és levegőt is csak szigorú kamatú hitelre lehetett kapni, kiderült, hogy a svédek bulija minden, csak nem gyengéknek való élmény. Ahogy arra is fény derült, hogy a közönség tartja a lépést a göteborgi dallamos metal alapcsapatával.

ZENEFORUM, 2014. május. 12. hétfő, 12:14, 1144 olvasás, evy

​Az idei nyári szezonban nem fogunk dúskálni 500 Ft leivós tribute bulikban, de a május 17-ei We Rock Hard Feszt szerencsére bekerült ezek közé. 8 külföldi kedvencünk előtt fognak tisztelni a magyar bandák. A nagyteremben metal zenék lesznek, a kisteremben pedig a punk-pop-rock fogja vinni a prímet.

« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 3 db. listázva 1-3   |   következő oldal   |   utolsó oldal »
Évfordulók

A mai napon nincs megjelenítendő évforduló!

tovább »
Hírdetés
Lájkolj :)

Toplisták
© 2010. by NETFORUM