2021. január. 26. kedd, Vanda, Paula napja van.

ZENEFORUM, 2014. augusztus. 12. kedd, 16:15, 954 olvasás, evy

​Orosz ska-ra táncoló ukrán zászlókkal, részeges brit gitárpoppal, óvodává alakult nagyszínpaddal és spontán szerveződő Sziget-családokkal nyitotta meg kapuit a Sziget Fesztiválköztársaság. A -1. napon a Leningrad táncoltatta meg az éppen beköltözött fesztiválozókat, majd a The 1975 dallamai pihentették és készítették fel a megfáradt végtagokat a Blink-182 hatalmas visszatérő zúzására - koncertek, hőség, homokviharok és külföldi rohamok a 22. Szigeten.

ZENEFORUM, 2014. június. 10. kedd, 14:15, 1055 olvasás, evy

​Tucatnyi újabb névvel jelentkezett a Sziget, köztük nagy visszatérők és aktuális sztárok, ahogy ez a Szigeten már lenni szokott. Jön például a “ska egyik ékköve”-ként titulált Madness, Sir Bob Cornelius Rifo, DJ elektronikus zenei projektje, a The Bloody Beetroots, az amerikai popcsillag, Kelis, a ska-punk vonalon orosz népzenei elemekkel mozgó Leningrád és sokan mások.

ZENEFORUM, 2013. március. 19. kedd, 19:15, 1408 olvasás, evy

Az OTP Bank Világzenei Party Nagyszínpad tavaly 120% tánczenével ünnepelte a huszadik Szigetet és a visszajelzések szerint annyira bejött az a permanens buli, hogy idén a szervezők rátesznek még egy lapáttal. Ám ezúttal nem csak a műfaj nagyágyúi, hanem a közép-kelet-európai színtér legfrissebb produkciói közül is válogattak. Döntően a balkáni- és ska-alapú őrületekből… De mindenekelőtt egy friss hír: a világ legelismertebb world-music magazinja, a Songlines ismét a legjobb nemzetközi fesztiválok közé választotta a mi Szigetünket. Hurrá!« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 3 db. listázva 1-3   |   következő oldal   |   utolsó oldal »
Évfordulók

A mai napon nincs megjelenítendő évforduló!

tovább »
Hírdetés
Lájkolj :)

Toplisták
© 2010. by NETFORUM