2019. augusztus. 24. szombat, Bertalan napja van.

ZENEFORUM, 2019. augusztus. 05. hétfő, 10:20, 381 olvasás, evy

Rendhagyó meglepetéssel készül a zenekar ötödik szülinapja alkalmából közönségének a Margaret Island és a Budapest Park: egy közös dalt dedikálnak annak a felszabadító életérzésnek, ami az élő koncertek igazi ajándéka. Az új dal szeptember 27-én a szezonzáró nagykoncerten debütál élőben, a dal háttérmunkálataiba pedig már most be lehet pillantani.

ZENEFORUM, 2018. április. 26. csütörtök, 20:36, 1336 olvasás, evy

Hetedik szezonját kezdi meg a jövő héten a szórakozóhely, ahol már mindenki gőzerővel dolgozik azon, hogy a nyitányra – amikor is a Margaret Island veszi majd birtokába a színpadot – minden a helyén legyen. A helyszínek bemutatása mellett a szezonnyitó sajtótájékoztatón a színes programokról is szó esett, és pár zenész is megszólalt.

ZENEFORUM, 2015. szeptember. 10. csütörtök, 19:30, 3178 olvasás, -smart-

​Szeptember 12-én, szombaton este egy nagyon vidám este vár az A38 közönségére, valahol a folk és a pop határmezsgyéjén, a Margit-sziget kellős közepén. A Margaret Island Egyszer volt című albumán található dalok egy része ugyanis pont ott született. A lemezbemutató koncertre különleges vendégekkel és látványvilággal készül a zenekar, így fellép az akusztikus átirataival megismert Járai Márk is.

« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 3 db. listázva 1-3   |   következő oldal   |   utolsó oldal »
Évfordulók

A mai napon nincs megjelenítendő évforduló!

tovább »
Hírdetés
Lájkolj :)

Toplisták
© 2010. by NETFORUM